Pistemeeting A.C.Staden 22 juni 2019...........1 Ste Martine Vandewalle memorial zondag 13 okt 2019.

2017-01-12 Parkloop Dadizele

Parkloop  Dadizele 12 februari 2017.

Door Vrienden Atletiek Dadizele of VAD werd de 41ste internationale park loop georganiseerd .

De organisatie onder leiding van Francky Bettens had er alles aan gedaan om er een onvergetelijke editie  van te maken . Ook de weergoden waren de organisatoren gunstig gezind,omzeggens windstil zodanig dat men niet eens voelde dat het behoorlijk fris was op deze bewolkte dag en tussen de bomen was het aangenaam vertoeven.Ook zorgen de organisatoren telkenjare om  bekend volk en zeker een bekende sportvrouw en sportman naar Dadizele te  laten afzakken

Naast de vele acteurs van de soap familie hadden Marieke Vervoort en Bertje Vermeire aanvaard om meter en peter te zijn van deze 41ste editie.

Marieke Vervoort meervoudig olympisch kampioen bij de paralympics en Albert (Bertje) Vermeire 5 x wereldkampioen en 8 maal Belgisch kampioen cyclocross bij de amateurs werden dan ook meermaals gevraagd om samen met de atleten op de foto te komen.Traditioneel gaat deze wedstrijd door op de 2de zondag van februari en steeds omstreeks de periode van  Valentijn.Nadat verleden jaar de wedstrijd precies op Valentijn viel werd voor de eerste maal in de geschiedenis een koppel loop georganiseerd,waarbij ieder in aflossingsvorm 1000 meter diendt te lopen en met een hartje als aflossings middel. Door het succes van verleden jaar werd deze koppelloop terug georganiseerd en was terug succesvol.Ons Duo Tine Hoorelbeke Davy Saint – Germain haalden zelfs op prachtige wijze een mooie 2de plaats .Ook onze andere 3 duo konden zich plaatsen in de top 10.Ook de volksloop was opnieuw succesvol en een spektakel  nummer waaronder tal van familie acteurs. Zowel jong als minder jong maken van deze wedstrijd waar geen uitslag opgemaakt wordt een duel onder mekaar, de jongsten willen bewijzen dat ze pa of ma kunnen vloeren.

De parkloop was ook de eerste wedstrijd van het cross criterium der vrije sporters met al mooie resultaten voor onze atleten.

Er waren mooie zeges voor Emma Syryn en Warre Boukaert die zijn maiden wedstrijd liep Verder behaalden Emma Vanduynslaeger zilver en Matis Saint- Germain en Maxim Kerremans  brons  en verder voor iedereen mooie ereplaatsen, de sterke uitslagen van onze atleten vind je verderop.

Iedereen ontving  een mand gezonheid en men had nog kans in de reuze tombola die de avond afsloot na het optreden van een plaatselijke vedette.

Zie hieronder de mooie resulten van onze atleten:

Jongens  eendjes Mattis Saint Germain 3de  Loic Pype 9de 

Meisjes BenjaminsMargeaux Saint-Germain 18de Chelsea Soenen 16de 

Pupillen meisjes Florence Decleir 4de Amelie Saint- Germain 5de Jana Pype 9de  Charlotte Ovyn 17de

Jongens pupillen Laurenz Duplacie 6de Arthur Devoldere 15de

Miniemen meisjes Emelie Beernaert 8ste Amelie Devoldere 14de

Jongens miniemen Andres Preyers 18de

Meisjes Cadetten Emma Syryn 1ste  Emma Vanduynslager 2de Julie Beernaert 6de

Jongens CadettenRenaud Vannieuwenhuyse 10de

Jongens scholieren Warre Bouckaert 1ste

Dames seniores 2 Parmentier Tanya 9de

Heidi Muyssen 12de Isabelle Vergote 16de

Dames sportiva’s 1 Valerie Desmet  5de

Heren Veteranen 2 Marc Bouten 8ste

Heren veteranen 1 Gino Van d’Huynslaeger 18de Chris Decleir 24ste

Heren Juniores Sander Ampe 7de Jarne Ampe 9de

Heren seniores 1 Maxim Kerremans 3de Simon Wallican  13de

Heren seniores 2 Mgirimana Maurice 11de Benedikt Pype 18de Peter Ovyn 19de

Henri