2018-02-18 Cross Meulebeke

Cross Meulebeke 18 februari 2018.
Op het prachtige domein “ ter Borcht” de thuisbasis van de kleinschalige  sportschool VILO met internaat verplichting en mooi zwembad waar achteraf mag gezwommen worden was de uitval basis voor de 14de  veldloop van Meulebeke. Tevens was het de 2de wedstrijd van het 32ste  criterium der vrije sporters.
Een aangenaam weertje met een stralende zon , een mooie omloop en super gemotiveerde atleten zorgden voor een mooie spannende wedstrijden.
Tibe Saint germain kwam als eerste aan bod bij de eendjes en werd knap 14de .De benjamin wedstrijden was super voor de club met zegs voor Lana Terryn  bij de meisjes en Mattis Saint germain bij de jongens waarin Loic Pype mooi 5de werd..
Sterke prestaties bij de pupillen meisjes met Florence Decleir 5de  Amelie Saint- Germain 6de en Margeux Saint germain 9de en Thisha Preyers 19de .
Arthur Devoldere finishte mooi als 9de  bij de jongens pupillen waarin Laurens Duplace met een knappe 3de plaats het podium haalde .
Miniemen meisjes een verdienstelijke 4de plaats voor  Emilie Beernaert , bij de Jongens  een knappe 10de plaats voor Sander Terryn.
Knappe prestaties van onze cadetten meisjes met een  zege voor  Emma Syryn en verder  Julie Beernaert 8ste  , bij de jongens werd  Renaud Vannieuwenhuyse knap 6de  en Andres Preyers mooi 8ste
Warre Bouckaert  won op schitterende wijze de scholieren wedstrijd en Jolien Musseeuw werd opnieuw knap 3de bij de seniores 1
Ook onze dames seniores 2 waren sterk vertegenwoordigd waarin Tanya Parmentier met een 3de plaats  het podium haalde Tine Hoorelbeke dat net mistte en 4de werd en een mooie 8ste plaats voor  Isabelle Vergote  .
Ook een sterke vertegenwoordiging  bij de sportiva’s 1 met Isabelle Beeuwsaert als 5de Heidi Muyssen 8ste  en Veerle Laevens 9de
Mooi duel bij de veteranen 1 tussen onze trainers Bart Devoldere en Jef Kerremans Bart haalde het en werd 17de  Jef 19de .
Sander Ampe bevestigde zijn goeie conditie en dit bij de juniores met een 3de podium plaats.
Axel Kerremans bevestigde zijn goede vorm en werd schitterend 2de bij de seniores 1. Broer Maxim 8ste en Simon Wallicam 9de .
Tenslotte een verdienstelijke 6de plaats voor Davy Saint Germain bij de seniores 2.
Allen sterk gepresteerd in deze zon overgoten cross.