2018-05-09 Permekeloop

Permekeloop Jabbeke 9 mei 2018.
Traditioneel wordt op de vooravond van het verlengde weekend van Hemelvaart in Jabbeke de Permeke loop betwist.
Deze wedstrijd was tevens de 5de wedstrijd van het runners criterium van het houtland , tevens de 25ste editie dus een zilveren jubileum. De weergoden waren voor de organisatoren en zeker ook voor de atleten als supporters in een aangename bui.
Ook enkele onzer atleten kwamen er aan de start en deden het uitstekend met Wim Depoorter die als lange afstand lopers eens voor de korte afstand koos en deed het uitstekend  werd algemeen 18de maar  derde in eigen categorie het podium haalde ,  nadat Wim de 5 km afgelegd had in 21 min 33 sec.
Warre Bouckaert schitterde op de 10 km en werd 14de algemeen maar  1ste  junior in 36 min 12 sec . Ook onze webmaster Johan Vanseveren , die alles artikels en foto’s netjes op onze website plaats  werd knap 108ste algemeen maar 7de in eigen categorie in 45 min 26 sec . Ook sterk van Dirk Cottignies die 123ste algemeen werd en 10de in eigen categorie in 46 min 17 sec .
Emma Van D’Huynslaeger goed ge gangmaakt door vader Gino werd 131ste  algemeen maar prachtig  2de juniore in 46 min 38 sec , vader Gino werd   133ste algemeen en 16de in eigen categorie in 46 min 41 sec.
Wim, Warre , Johan , Dirk , Emma en Gino  en  proficiat met jullie sterke prestaties in deze aangename avond wedstrijd.