2018-09-02 Guynemerloop

Guynemerloop Poelkappele 2 september 2018.
Op de eerste zondag van september wordt in Poelkappele  traditioneel de “Guynemerloop” loop georganiseerd .Een ware klassieker want was reeds zijn 47ste uitgave toe, deze wedstrijd was trouwens de 3de wedstrijd van het Baekelandt criterium.
Het was een uiterst  aangenaam weertje waardoor  het zowel voor de atleten als de talrijke meegereisde supporters en toeschouwers een aangename namiddag werd.
Tal van onze atleten namen er de start met op de  de 2.8 km een mooie 15de plaats voor  Sander Terryn  in 11 min 56 sec , Renaud Vannieuwenhuyse  werd 21ste in 12 min 32 sec en
Lana Terryn algemeen 22ste  maar  mocht als 3de dame het podium op nadat ze finishte in  12 min 57 sec .
De dames dienden 7.2 km te lopen . Krista Noyez  werd knap 8ste in 30 min 33 sec  en miste als 4de nipt het podium  in haar eigen categorie . Een podium was wel weggelegd voor Sabien Vermander en Joke Coene die in dezelfde categorie liepen en 2de en 3de werden  .  Sabien werd algemeen 11de in 31min 35 sec en  Joke werd algemeen 12de in 31 min 56 sec . Isabelle Beeuwsaert liep net als Veerrle  Laevens een goed opgebouwde loop en werden respectievelijk 19de in 33 min 50 sec en 52ste in 41 min 44sec .
Bij de heren die 10.8 km moesten afleggen een mooi duel tussen de broers Kerremans met Axel die in deze sterk bezette wedstrijd 22ste werd in 40 min 06 sec en Maxim die 25ste werd in 41 min 07 sec. .Davy Pattyn in volle voorbereiding naar de Brugge marathon finishte als 44ste in 44 min 35 sec . Wim Depoorter werd knap 45ste in 45 min 13 sec  Peter Ovyn mooi 50ste in 46 min 05 sec . Een nieuwe podium plaats voor Dirk Cottignies die 2de werd in zijn eigen categorie nadat Dirk algemeen 63ste werd in 48 min 46 sec en Christophe Terryn die  knap opbouwde en 101de werd in 55 min 45 sec .
Wat waren jullie weeral schitterend  in jullie mooie clubkleuren .