2019-06-22 StreetRun

Euro Shop StreetRun Roeselare 22 juni 2019.
De 2de editie van deze loopwedstrijd  maakte deel uit van het criterium “Roeselare loopt” en was er de 5de wedstrijd van .
Behoorlijk warm weertje maar toch wat wind wat het zeker aangenaam maakte voor de toeschouwers iets minder voor de atleten .
Ook enkele clubleden aan de start en deden het schitterend met op de 4 km waarin  194 atleten de aankomst bereikten een knappe 6de plaats voor Jeroen Vandewalle die  de afstand aflegde in 15 min 32 sec .
Schitterende zege van Jannes Cottyn op de 12 km waarin 91 atleten finishten . Jannes legde de afstand af in 41 min 42 sec . Maxim liep ook al een sterke wedstrijd en miste met een 4de plaats nipt het podium nadat Maxim finishte in 44 min 06 sec. Maar Krista Noyez moeder van Maxim  won op schitterende wijze na een goed opgebouwde wedstrijd bij de dames . Krista finishte op 57 min 32 sec  . Ook thuisloper Simon Wallican liep sterk en werd 43ste in 60 min 06 sec .
Krista , Jeroen, Jannes , Maxim en Simon knap van jullie .