2018-11-16 Kampioenenhulde Houthulst

Kampioenenhulde Houthulst 16 november 2018.
Traditioneel worden op de derde vrijdag van november de kampioenen en mooie presdtatis van het afgelopen jaar der gemeente Houthulst gelauwerd. Tevens is er de verkiezing  in de diverse categorieën .
Dit jaar was dit wederom  het geval in het mooie  ontmoetings centrum dorphuis in Jonskershove .
Het werd een aangename  avond waarbij een goochelaar zorgde voor verrassende acts telkens na de voorstelling van een categorie misschien wel iets van het goeie teveel .
Met Margaux Saint Germain Amelie Saint Germain ,Mattis Saint Germain en Tanya Parmentier werden ook  4 sterkhouders onzer club genomineerd en er gehuldigd voor hun mooie prestaties. Pa en ma Davy en Tine waren bijzonder trots op zoonlief  Mattis die als eerste  naar het podium mocht . Dat kon ook  gezegd worden van neefjes Amelie en Margeuax en oom en tante Dries en Isabelle (Vergote onze boek houdkundig verantwoordelijke).Zeker  toen ook Margeaux en  Amelie gehuldigd werden
Tanya Parmentier was onze verschijning bij de dames . Tanya  kon een mooi palmares voorleggen  in haar tweede  atletiek jaar maar tegen de uiteindelijke sportvrouw kon ze net als alle andere niet tegenop. Tussen door konden we genieten van heerlijk smakende belegde broodjes en een lekkere  drankjes .
Dankzij jullie een prachtige  uitstraling voor de club en op om volgend seizoen opnieuw te schitteren
Henri.