Atletiekclub Staden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Verschenen artikelen 2012-05-20 Kasteelfeesten Staden

2012-05-20 Kasteelfeesten Staden

E-mail Afdrukken PDF

Kasteelfeesten 19/20 mei 2012 mega succes.

De kasteelfeesten georganiseerd door de Familie Jackie Vandewalle – Christa Maes  werd een mooi succes.

Boven op één der heuveltjes tussen Stadenberg en de alombekende  keuneleute met in de verte de zichtbare  kemmelberg werd de mooie bedrijfloods geopend op zaterdag 19 en zondag 20 mei voor de reeds voor de 4de maal gehouden Kasteelfeesten.

Het gezin bestaande uit vader Jackie en moeder Krista   met de 3 zonen Jurgen, Joeri en Jeroen en dochter Kimberly hebben er een prachtige 2 daags eetfestijn van gemaakt met ook wat randactiviteit..

De  vinken mochten ook hun "suske wiet" zingen en de kinderen werden ook niet vergeten er was ook een heuse tekenwedstrijd en wat waren ze blij toen ze een beertje of andere mooie kinderspeeltjes mochten ontvangen . hadden gezongen   met het maken van een mooie tekening.

Dit jaar zouden ze de opbrengst schenken aan atletiekclub Staden waar door de aanleg van het atletiekterrein alle centjes mooi meegenomen zijn,

Dat de familie atletiekclub Staden in het hart draagt is  niet louter toeval want Jackie was een fervent marathon en 100km loper en samen hebben we meerdere duels aangegaan. Ook dochter Kimberly was geruime tijd lid en met Jeroen hebben we niet tegenstaande zijn vele werk op het bedrijf maar toch de tijd vindt om de trainingen bij te wonen. Daarbij is hij ook  één der betere  atleten wat natuurlijk mooi meegenomen is voor de club.Met de aanleg van de kunststof atletiekpiste is het ook voor Jeroen een droom naar de uitbouw van zijn verdere mogelijkheden.

Natuurlijk had de familie vele medewerkers voor deze organisatie waar ze zelf alles klaarmaakten voor het heerlijk koud buffet, want zowel op zaterdag als op zondag  waren alle plaatsen volzet. Voor de familie en medewerkers doet het ook  wel deugd dat burgemeester en tal van schepen en gemeenteraadsleden eraan gehouden hadden aanwezig te zijn maar vergeten we vooral niet de vele sympathisanten. .

Zelf heb ik kunnen zien hoe alles gestroomlijnd verliep ieder had zijn taak , aarsdappeltjes en boontje dienden gekookt , sjarlottjes, peterselie, tomaatjes, etc moesten fijn gesneden De acht soorten vlees gesneden of in rollejes gerold en mooi versierd op plateau’s gelegd. echt prachtig.Telkens waren de versheid en hygiene het belangrijkste.

Vele heerlijke aperitieven werden gedronken vooraleer aangeschoven werd aan het zoals beschreven heerlijke buffet die ook prachtig bediend werd.

Achteraf werd genoten van één of meerdere  heerlijk kasteelbieren  of de goed smakende speciaal ontworpen  kasteel koffie.

Het  feest duurde tot zaterdagnacht en alles diende klaargezet voor de zondag middag maar ook dat verliep door de vele medewerkers en organisatie talent van Jackie en Christa bijzonder vlot Christa had zelf de hele nacht doorgetrokken want ze wilde alles  klaar en perfect hebben.

Een echt dikke proficiat aan de familie Vandewalle  en  aan allen die meegewerkt hebben en een echte dank je wel van alle atletiekers.

Henri

Laatst aangepast op dinsdag, 22 mei 2012 09:29