2023-09-28 Lid worden van AC-Staden

Vanaf 1 oktober 2023 kan er terug ingeschreven worden voor het nieuwe aansluitingsjaar van AC Staden. Hiervoor zal een online systeem gebruikt worden met doorverwijzing naar een online betaalplatform.
Dit maakt gerichtere communicatie in de toekomst mogelijk. De link kan je

https://mijnbeheer.sportateam.be/organisaties/aansluitformulier/33ebd5b07dc7e407752fe773eed20635

Mijn Beheer – Sporta Team – Voluit voor de club vinden (Hou je rijksregisternummer bij de hand). Inschrijven kan ten vroegste vanaf geboortejaar 2017.
Aangezien AC Staden in 01/2023 met nieuwe kledinglijn is gestart, die 5 jaar gevolgd zal worden, is de aankoop van een wedstrijdsinglet verplicht voor nieuwe leden à € 22/st (bestaande leden hebben er al 1 aangeschaft vorig jaar). Er is ook binnenkort een verkoopmoment voor de gewone trainingskledij/clubkledij.

Men kan kiezen tussen 2 opties via dit inschrijvingsformulier. Inschrijvingen voor VAL (Vlaamse AtletiekLiga) wordt verder in dit document beschreven.
- BASIS module = € 60
Inschrijven via de link in deze mail of via de website atletiekstaden.be.

- BASIS module + VRIJE SPORTERS = € 68,
Inschrijven via de link in deze mail of via de website atletiekstaden.be.

Bij inschrijving in de BASIS module (€ 60), geniet u van:
- de mogelijkheid om 2x per week training te volgen op het atletiekterrein te Staden, tijdens de groepstrainingen van AC-Staden,
- de Sporta-verzekering tijdens het uitoefenen van atletiek + zwemmen + wielrennen.

Bij inschrijving in de BASIS module + VRIJE SPORTERS (€ 68), geniet u van:
- de mogelijkheid om 2x per week training te volgen op het atletiekterrein te Staden, tijdens de groepstrainingen van AC-Staden,
- de Sporta-verzekering tijdens het uitoefenen van atletiek + zwemmen + wielrennen,
- de aansluiting bij de West-Vlaamse Vrijetijdsatletiekvereniging (Vrije sporters) (zie website www.vrijesporters.be) + GROEN WEDSTRIJDNUMMER FEDERATIE

Opmerking: Indien u enkel voor BASIS hebt gekozen, kunt u tijdens het aansluitingsjaar uw aansluiting bij de FEDERATIE DER VRIJE SPORTERS nog toevoegen na contact met het secretariaat.

Opmerking: Vergeet niet dat sommige mutualiteiten een jaarlijkse tegemoetkoming geven.

Tot slot: een overzicht van wat de Sporta-verzekering dekt is hier te vinden.

Via AC Staden kan je je ook aansluiten bij de VAL (Vlaamse Atletiek Liga). Hier kan je ook deelnemen aan de trainingen bij AC Staden én bij AVR Roeselare.
- Inschrijving verloopt via de website van AVR. Hier heb je als atleet de kans deel te nemen aan Belgische kampioenschappen, Vlaamse kampioenschappen, … een uitgebreid aanbod aan wedstrijden piste en veld, en indoor (zie atletiek.nu).
- Let op: aansluiting bij VAL betekent dat je aangesloten atleet bent, en dus niet meer kan deelnemen aan de wedstrijden van de Federatie der Vrije Sporters.
- Prijs: € 150,00. Wanneer u VAL-aansluiting wenst, dient u ook contact op te nemen met het secretariaat van AC-Staden zodat ook wij al uw recente contactgegevens hebben.
- Hebt u vragen hieromtrent, neem contact met uw AC Staden trainer, of met het secretariaat: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..