2018-01-21 Cross Ieper

53ste Grote Prijs Stad Ieper 21 januari 2018.
De 53ste cross van de Stad Ieper puik georganiseerd door de Ieperse afdeling van Flac was een mooi succes . Men begon er in droge omstandigheden maar naarmate  de wedstrijden vorderden  werd het regenachtiger maar dat kan natuurlijk de talrijk opgekomen atleten niet deren .Zelf heb ik er ooit mijn eerste cross gelopen maar  het parcours gelegen in een mooi sportpark heeft wel een echte metamorfose ondergaan ,het was tevens de eerste West-Vlaamse cross van 2018.
Elise Meirlevede nam er de start bij de pupillen en deed het schitterend won na een millimeter spurt van de Flac atlete Lieke Lietaert. Lleyton Soenen presteerde sterk bij de cadetten werd algemeen 13de maar 4de  bij de  eerste jaars en mag dus hopen op het podium op het Provinciaal kampioenschap in Beernem op 4 februari.