2019-07-06 Sint-Maartensloop

Sint-Maartensloop Koekelare 6 juli 2019.
Terwijl in Brussel de Grand Depart van de ronde van Frankrijk van start gegaan was met de herinnering aan  50 jaar geleden dat Eddy Merkx de ronde van Frankrijk won werd deze wedstrijd in Koekelare ook reeds voor de 36ste maal  georganiseerd.
Een aangenaam zomer weertje  misschien iets te warm voor de atleten maar zeker dubbel aangenaam voor de toeschouwers en meegereisde supporters .
Deze wedstrijd was tevens de 9de wedstrijd van het running criterium van het houtland  en ook enkele clubatleten tekenden present en deden het uitstekend .
Eerste club atleet werd Maxim Kerremans die mooi 5de algemeen werd en  4de in eigen categorie  in 30 min 18 sec . Wim Depoorter werd 45ste  algemeen maar  12de in eigen categorie in 36 min 46 sec , Johan Vanseveren 69ste algemeen maar  9de in eigen categorie in 39 min  04 sec.

Dirk Cottignies die uitgeweken is naar Marke maar nog altijd in het criterium  onze club vertegenwoordigd werd  85ste algemeen maar 10de in eigen categorie in 40min 48 sec .
De jonge Emma Van D’Huynslaeger werd 129ste   algemeen maar mocht als 3de  juniore het podium op nadat Emma de wedstrijd aflegde in 46 min 37 sec .

Wat waren jullie met zijn allen weer super .