2015-11-1 Crosscup

Crosscup Mol 1 november 2015.

Na de relays in Gent is Mol de eerste wedstrijd van de cross-cup.

Een prachtige omloop om het Provinciaal domein het zilvermeer waar bos en zand de ingrediënten zijn voor het cross parcours.

Ook de weergoden hadden gezorgd voor een echte lentedag op deze Allerheiligen zondag.1 november 2015 was trouwens met 20.8 graden dan ook de warmste 1ste november sedert de waarnemingen .De Familie Meirlevede trok er met de start van de herfst vakantie er even tussenuit, hadden een vakantie geboekt in het Antwerpse.

Van de gelegenheid maakten ze gebruikt om het sportieve aangename aan het aangename te koppelen en trokken naar het zilvermeer.

Elise en Matisse namen er deel aan de Joker – Crosscup. Elise bij de benjamins 2008 en Matisse   bij de pupillen 2006.

Elise kwam zag en overwon op onweerstaanbare wijze haar wedstrijd waar 27 atleetjes de start namen .

Broer Matisse had er ook veel zin in en deed het dan ook uitstekend. Werd wel een beetje gehinderd in de start waar 54 atleetjes de start namen. Zijn start ging volledig verkeerd.

Zijn strijdershard zorgde ervoor dat hij oprukte van circa de 15de plaats naar een schitterende 2de plaats slechts 6 seconden van de winnaar.

Natuurlijk maakte Elise en Matisse samen met pa Marc en ma Gwendoline ook gebruikt om onze Belgische vedetten te bewonderen. Onder hen natuurlijk onze eigen West- Vlaamse en KAVR atlete Veerle Dejaegere. Elise en Matisse waren dan ook enorm fier toen ze samen met Veerle mochten poseren voor een foto.

Elise en Matisse   uiterst knap van jullie

Henri.