2016-03-13 BK cross

BK cross Wachtebeke 13 maart 2016.

Nadat het Belgisch kampioenschap cross jaren doorging in de Koningin der badsteden Oostende is het nu reeds enkele jaren dat het kampioenschap doorgaat in het prachtige recreatie domein van het Oost-Vlaamse Wachtebeke. Ook de weergaden waren de atleten en toeschouwers gunstig gezind met een zonneke maar wel met een strak fris windeke.

Ook enkele club atleten tekenden present .

Bij de benjamins is het nu een aflossings wedstrijd van 3x 600 meter eigenlijk een der spectaculairste nummers in de atletiek die het groeps gevoel stimuleert..

Elsie Meirlevede was geselecteerd in de KAVR ploeg en deed het uitstekend gaf de stok als 4de door en de ploeg werd tenslotte mooi 16de.

Lleyton Soenen had veel verwacht van dit kampioenschap en dit als Provinciaal cross kampioen . Lleyton deed het uitstekend en werd knap 8ste.

Bij de grote jongens tekende onze Jannes Cottyn present om zeker zijn conditie aan te scherpen voor het wegseizoen en in dat grote cross geweld werd Jannes nap 50ste in deze 10.5 km cross in 36 min 47 sec.en dit in een mooie Seniores

Eliese,Lleyton en Jannes opnieuw knap

Henri