2015-09-18 PK weg Dadizele

Provinciaal weg kampioenschap in Dadizele18 september 2015.

6x goud 1x zilver 2x brons

Voor de 39ste werd in de nabijheid van de prachtige Dadizeelse basiliek dwars door Dadizele georganiseerd deze wedstrijd was tevens het Provinciaal weg kampioenschap der vrije sporters .

Niet tegenstaande   het niet volledig droog was, was het toch aangenaam om te lopen en hoe later op de avond hoe gunstiger de weeromstandigheden werden.

Tevens werden het door de ruime belangstelling schitterende en spannende wedstrijden waar ook ons eigen atleten het schitterend deden met ook enkele mooie titels.

Loic Pype   werd knap 9de bij de jongens kuikentjes terwijl zus Jana 6de werd bij de meisjes benjamins .

Een eerste gouden plak kwam er voor Elise Meirlevede bij de meisjes Chelsea Soenen werd mooi 19de

Schitterende eindspurt bij de jongens benjamins waarin Laurenz Duplacie zijn eerste podium haalde op een kampioenschap en derde werd, Arthur Devolder werd in deze met 43 atleten sterk bezette wedstrijd knap 16de. Zus Amelie Devoldere deed het ook uitstekend bij de meisjes pupillen en werd mooi 7de.

Lleyton Soenen kwam zag en won schitterend bij de jongens pupillen.

Een uiterst tevreden Michelle Dewulf op het podium bij de cadetten meisjes want behaalde uiterst verdiend haar eerste titel ,zeker een stimulans naar meer .

Ook voor Evert Cottyn was het een hoogdag want werd prachtig winnaar bij de jongens scholieren. Ook bij de meisjes scholieren hadden we met Astrid Ally een podium atlete, Astrid werd mooi 2de.

Ook onze dames en heren waren present en ook zij deden het schitterend.

Bij de heren was er een algemene 2de plaats voor Maxim Kerremans maar won wel goud als 1ste junior . Op podium werd hij geflankeerd door broer Axel die knap 3de werd.

Onze heren veteranen waren present met een 6de plaats voor Frank Vemote , Gino Vanduynslaeger werd 16de en Bart Devoldere 18de.

Dirk Cottignies werd 8ste bij de veteranen 2 waarin Dirk Ally 12de werd.

Natuurlijk wilden onze dames niet onderdoen en met Krista Noyez behaalden we een 6de goud dit bij de sportiva’s dames 1 terwijl Leen Vanderyze met een 3de plaats het podium haalde bij de dames sportiva’s 2